Hlavní obsah

Bruce Willis se marně dožadoval sexu

NEW YORK

Hollywoodský herec Bruce Willis notně rozčílil jistou mladou dámu, když se na ni na večírku v New Yorku dost netaktním způsobem obrátil s jednoznačným, sexuálně motivovaným návrhem. Dívka ho více než razantně odmítla.

Článek

Bruce Willis se bavil s přáteli v hotelu Roosevelt. A při té příležitosti se pokusil sbalit jednu z přítomných slečen. Ovšem bez úspěchu.

"Jaké máš na dnešní noc plány, pokud jde o sex?" zeptal se Willis zjevně šokované dívky. Drzost slečnu náležitě rozčílila a dala to exmanželovi Demi Moorové kategoricky najevo. Filmový playboy ale tvrdí, že ho oslovená slečna prostě jen vzala příliš vážně.

Willisův právník Marty Singer posléze učinil prohlášení, v němž uvedl, že jeho klient se jen bavil a vtipkoval s kamarády o ženách. K oslovení neznámé krásky se prý nechal vyhecovat. "Svůj návrh Bruce nemyslel vážně," uvedl Singer.

Reklama

Související články

Bruce Willis chápe střídání žen jako lék

Herec Bruce Willis zdůvodnil, proč v poslední době měnil jednu přítelkyni za druhou. Poradil mu to prý jeho kolega Will Smith, který mu tak dokonce zachránil...

Výběr článků

Načítám