Hlavní obsah

Bruce Willis chápe střídání žen jako lék

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Bruce Willis zdůvodnil, proč v poslední době měnil jednu přítelkyni za druhou. Poradil mu to prý jeho kolega Will Smith, který mu tak dokonce zachránil život.

Článek

Bruce přiznal, že po rozvodu s Demi Mooreovou uvažoval o sebevraždě. Jako zázrakem se však podle něj objevil Will a nabídl mu psychickou pomoc. Pevné přátelství se Smithem pomohlo Willisovi překonat první deprese.

Za krach třináctiletého manželství s Demi vinil Bruce především sám sebe. Jenže Will donutil svého kolegu bez ohledu na bolavé srdce myslet především na dcery Rumer, Scout a Tallulah. Nakonec se Willis z rozvodu vzpamatoval a nyní je dobrým kamarádem nejen s Demi, ale rovněž s jejím mladším milencem Ashtonem Kutcherem.

"Obviňoval jsem se pořád dokola. Nemohl jsem uvěřit, že se to stalo právě nám. Začal jsem si o tom povídat s Willem, který je mým velmi blízkým přítelem, a on mi zachránil život. Řekl mi, že mám myslet především na své děti, a i když je to zrovna hloupé, mám se dát dohromady s nějakou holkou, ať by to byl kdokoli. Byla to skvělá rada," míní Bruce, který od rozvodu s Demi v roce 2000 vystřídal hned několik žen.

Reklama

Související články

Bruce Willis uklízel a má průšvih

Slavný americký herec Bruce Willis ztratil morální bezúhonnost. Jak oznámila BBC, tento hrdina, který sváděl v zájmu spravedlnosti tolik půtek s bídáky...

Bruce Willis ulovil modelku Mirandu Vadekovou

Americkému herci Bruce Willisovi už po rozvodu s Demi Mooreovou prošlo náručím nespočet milenek. Prostě mu neodolá jen málokterá kráska. Při natáčení Hartovy...

Výběr článků

Načítám