Hlavní obsah

Britská expremiérka po rezignaci Johnsona rozvlnila boky v bizarním tanci

Někdejší britská premiérka Theresa Mayová se díky svým tanečním kreacím po několika letech opět dostala na přední stránky britských bulvárních médií. Mayová se vydala se svým manželem na hudební festival v den, kdy rezignoval současný britský premiér Boris Johnson.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Theresa Mayová tancovala na festivaluVideo: Reuters

 
Článek

Poněkud křečovité taneční pohyby britské političky nejsou ničím neznámým. Svoje boky v přítomnosti kamer rozvlnila pětašedesátiletá Mayová už před čtyřmi lety při návštěvě Jihoafrické republiky a Keni. Tehdy byla ještě ve funkci premiérky, kde ji o rok později nahradil současný premiér Boris Johnson.

A mezitím co Johnson ve čtvrtek oznamoval rezignaci na post předsedy vládní konzervativní strany, Mayová vyrazila se svým dlouholetým manželem Philipem na hudební festival Henley.

Nelámala si přitom hlavu s všudepřítomnými kamerami a během koncertu britského zpěváka Craiga Davida předvedla několik tanečních kreací. Jak si všiml například britský bulvární deník Daily Mail, Mayová vypadala po rezignaci politického soka šťastněji než kdy jindy.

Britský premiér Boris Johnson oznámil rezignaci

Evropa

Kvůli své taneční vášni si Mayová v minulosti vysloužila přezdívku The Maybot, která odkazuje na trhané pohyby připomínající tanec robota.

Reklama

Výběr článků

Načítám