Hlavní obsah

Britney Spearsová se bojí koncertu v Rusku, vyhrožují jí smrtí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn/Moskva

Britney Spearsová v rámci světového turné zazpívá také v Petrohradě a Moskvě. Ovšem v zemi ovládané Putinem a Medvěděvem prý popová princezna nezůstane ani o minutu déle, než bude nutné. Kvůli vyhrůžkám, že ji v Rusku zavraždí, se rozhodla nebrat s sebou své syny. Navíc prý v této zemi nehodlá ani na vteřinu usnout, raději bude nocovat ve Finsku, odkud bude na zmíněné koncerty cestovat soukromým letounem.

Článek

"Původně měli oba chlapci doprovodit Britney, ale ona je proti tomu, protože jí pořád někdo vyhrožuje,“ přiznal mluvčí turné s tím, že zpěvačce vyhrožují zabitím anonymy prostřednictvím e-mailů.

Tříletý Sean Preston a dvouletý Jayden James cestují se Spearsovou po celé Evropě. Do Ruska se ale chlapci s mámou nepodívají, zůstanou v Londýně s příbuznými a tam vyčkají na matčin návrat.

Spearsová měla zazpívat v pátek 24. července také ve Varšavě, ale kvůli neshodám s polským pořadatelem koncert na poslední chvíli zrušila.

Reklama

Výběr článků

Načítám