Hlavní obsah

Britney Spearsová má zřejmě nového přítele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jistě vám neutekly zprávy o chystaném rozvodu Britney Spearsové. Její manžel Kevin Federline se prý stále nechová tak, jak by se na manžela patřilo. Může tak v blízké době očekávat obdržení rozvodových papírů. Všichni se ale ptají: "Není za tím také jiný muž?" Odpověď zní: "Asi ano."

Článek

Přestože ještě není rozvod hotovou záležitostí, tak už vycházejí na povrch nové zajímavosti. Zdá se totiž, že novým objevem Britney Spearsové je její zaměstnanec, který jí měl pomáhat s péčí o jejího osmiměsíčního syna Seana Prestona.

Osmadvacetiletý Perry Taylor, který dříve trénoval lakros, se tak stal novým členem početného týmu posluhovačů známé celebrity. Taylor byl v posledních týdnech častokrát spatřen nejen s malým Seanem Prestonem, ale také se zpěvačkou samotnou.

Muž dělá dítěti zejména bodyguarda

Jeho matka řekla pro TMZ.com, že Perry hodně trénoval, aby se dostal do amerického námořnictva a chtěl sloužit v Iráku a Afghánistánu. Ale "nějaká blízká žena v jeho životě" mu to rozmluvila.

Matka Perryho Taylora také vysvětlovala, že její syn je spíše osobním strážcem dítěte než chůvou. Prý se teprve učí, jak s dětmi zacházet. Měl by se to asi naučit dřív, než Britney přivede na svět svého druhého potomka. Pokud se bude vše odvíjet bez potíží, tak by měla Britney porodit v průběhu září.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám