Hlavní obsah

Brit chce objet všechny Liverpooly na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIVERPOOL

Muž z britského Liverpoolu se rozhodl navštívit všechna místa na světě, která nesou název Liverpool. Phil Bimpson nacestuje přibližně padesát tisíc kilometrů do sedmi měst, aby tak oslavil 800. výročí města Liverpool.

Článek

Padesátiletý Bimpson, který si dal na celý úkol čas přesně jeden rok, prohlásil: "Chci být prvním člověkem z Liverpoolu, který navštívil všechny Liverpooly na světě."

Muž už navštívil Liverpool v Kanadě, informoval deník The Sun. Jeho další cesty povedou do amerických měst s názvem Liverpool ve státech New York, Pennsylvania, Ohio, Illinois a Texas. Nadšenec stejně tak navštíví i australský Liverpool, tam bude cesta nejdelší.

Jeden Liverpool však přece jen mine, ten v Jižní Americe. Nachází se totiž v džungli uprostřed Amazonie. "Poté, co jsme dělali trochu průzkum, tak jsme zjistili, že není obydlený a nachází se v oblasti, kde jsou jen samé stromy. Nemyslím si tedy, že se tento Liverpool kvalifikoval k tomu, aby se stal součástí mé výpravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám