Hlavní obsah

Brad Pitt se uzdravil, je ve formě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEVERLY HILLS

Americký herec Brad Pitt se z meningitidy uzdravil. Ve středu se už dokonce poprvé po nemoci objevil zcela fit na veřejnosti. Dostavil se na slavnostní oběd v Hollywoodu.

Článek

Blonďatý Brad Pitt v bílém saku a bílých džínech přijal účast na obědě, který se konal ve středu v hotelu v Beverly Hills. Herec tam od Hollywood Foreign Press Association (HFPA) převzal šek na 250 tisíc dolarů (v přepočtu asi 6,25 miliónu korun).

Peníze mají být použity pro jeho společnost Film Foundation, která se zabývá obnovováním starých filmů. HFPA se setkává každoročně. Poskytuje finanční dary hollywoodským neziskovým organizacím a filmovým školám.

Aby herec nemusel čelit otázkám novinářů, ze slavnosti se odebral tajně zadními dveřmi. Podle očitých svědků vypadal Pitt ve skvělé formě.

Přitom teprve před týdnem nastoupil do nemocnice s příznaky chřipky. Lékaři u něj odhalili virovou meningitidu. Herec se zřejmě nakazil v Etiopii, kterou navštívil se svou přítelkyní Angelinou Jolieovou. Ta v zemi adoptovala holčičku.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt je v nemocnici

Jednačtyřicetiletý herec Brad Pitt je od pondělka v nemocnici. Den po návratu z Etiopie jej začaly sužovat příznaky chřipky. Informovala o tom v úterý večer...

Brad Pitt má mírnou meningitidu

Americký herec Brad Pitt, který byl v pondělí přijat do nemocnice v Los Angeles, trpí podle lékařů mírnou formou virové meningitidy. Informaci potvrdila jeho...

Výběr článků

Načítám