Hlavní obsah

Bouček prohrál sázku, bude dělat uklízeče

– Praha
Novinky, efk

Moderátor Libor Bouček je znám jako fotbalový fanatik. Kvůli výsledkům zápasů v kopané se dost často i sází. Jenže tentokrát jeho fotbalové znalosti selhaly a Bouček svou sázku prohrál. Teď musí pracovat jako uklízeč.

Článek

"Vsadil jsem se se svou kamarádkou Soňou Mizerákovou, že česká fotbalová repre neprohraje se Španělskem. To se bohužel stalo, takže teď musím splnit ten potupný úkol," smutně přiznává Bouček.

A o co se moderátor s kamarádkou vsadil? O úklidové služby. "Soně patří uklízecí služba CleanMax, která mi měla v případě výhry po dobu jednoho měsíce uklízet u mě doma zcela zdarma. Ale protože jsem prohrál, tak teď budu muset já tři dny po sobě šmrdlat s hadrem v sídle uklízecí společnosti. Fakt jsem těm našim fotbalistům vděčný," ironicky si posteskl Bouček.

Prohraná sázka se mu vůbec nehodí do nabitého diáře. Libor totiž spolupracuje jako dramaturg s televizí Nova na projektu SuperStar. "Spolu s Vítkem Pokorným dáváme dohromady vstupy moderátorů a vymýšlíme i další věci, které pak diváci vidí v televizi," vysvětlil Bouček podstatu své nové práce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám