Hlavní obsah

Bohatá dědička odkázala svému psovi 250 miliónů, synovi necelou desetinu

Novinky, Dagmar Plecháčová
Miami

Nedávno zesnulá zámožná dědička Gail Posnerová vyvolala svou závětí velké pozdvižení. Své zbožňované čivavě a dalším dvěma psům totiž odkázala majetek ve výši téměř 250 miliónů korun. O dalších 527 miliónů se pak podělí několik jejích bodyguardů a hospodyň. Vlastní syn Posnerové přitom z matčina jmění dostane v přepočtu jen zlomek, a to 20 miliónů korun.

Článek

Syna paní Posnerové nejvíce rozhněvala skutečnost, že nejoblíbenější čivava jeho matky získala obrovské sídlo v Miami za téměř 190 miliónů korun. Ostatní dva psíci se podělí o 60 miliónů a on by se měl spokojit pouze s dvaceti. U právníka proto podal požadavek na anulování poslední vůle, uvedl deník Daily Mail.

Bret Carr svou žádost odůvodnil tím, že jeho matka byla v době sepisování závěti pod vlivem léků proti bolestem, které u ní způsobily mylné rozhodování a ‚zatmění mozku‘.

Psí servis včetně sprchování s diamanty

Zhrzený syn uvedl, že matka utrácela za své psy nesmyslné částky. Dostávalo se jim pravidelných lázeňských kúr, měli vlastní šatník, svůj celodenní servis, o který se starali speciální zaměstnanci, psi pravidelně chodili na manikúru a pedikúru a dokonce se sprchovali s diamanty. Posnerová se totiž domnívala, že je milují.

Bret, který pracuje jako režisér, je zároveň přesvědčen, že zaměstnanci jeho matky se postarali o to, aby Posnerová v roce 2008 závěť změnila a jemu odkázala jen zlomek ze svého ohromného majetku. Bodyguardi a hospodyně se k celé události odmítli vyjadřovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám