Hlavní obsah

Blesk zasáhl tři auta na dálnici, jedna z řidiček situaci natočila

Dramatické záběry se podařilo minulý týden natočit Američance Michelle Whalenové, která během bouře cestovala autem po dálnici na Floridě. Blesk zasáhl kromě jejího vozidla i auto, které řídil manžel Whalenové. Poškozeno bylo i vozidlo policistky ve vedlejším pruhu.

BEZ KOMENTÁŘE: Blesk zasáhl tři auta na dálnici, jedna z řidiček situaci natočilaVideo: Michaelle May Whalen via Storyful, AP

 
Článek

Blesk nejdříve zasáhl automobil, ve kterém cestoval Edward Whalen s dětmi. Poté udeřil i do auta Whalenové, která jela o několik metrů za zbytkem rodiny. Ve vedlejším pruhu projížděla i zástupkyně šerifa Kristen Miceliová, jejíž auto blesk rovněž zasáhl.

„Auto bylo usmažené. Rozsvítily se mi všechny kontrolky na palubovce, nefungoval posilovač řízení, tak jsem jen tak nějak setrvačností dojela na okraj silnice,“ uvedla policistka, která, stejně jako Whalenovi, neutrpěla žádná zranění. Všechna vozidla však byla poničena.

Foto: Michaelle May Whalen via Storyful, AP

BEZ KOMENTÁŘE: Blesk zasáhl tři auta na dálnici, jedna z řidiček situaci natočila.

„Syn, který se mnou v autě cestoval, už mi říkal, že musíme za pár týdnů vyzkoušet, jestli náhodou nemáme teď nějaké superschopnosti,“ žertoval v rozhovoru pro televizní stanici NBC Edward Whalen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám