Hlavní obsah

Bisexuální pastorka se svléká za peníze, šťastnější nikdy nebyla

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cesty Páně jsou velmi často nevyzpytatelné. Své o tom ví dnes šestatřicetiletá Američanka z Minnesoty Nikole Mitchellová. Ta vyrůstala v baptistické rodině, později se stala pastorkou, jen aby nakonec zjistila, že ji nejvíc naplňuje pózování v titěrném spodním prádle.

Foto: Profimedia.cz

Od pastorky se dostala Američanka až k lechtivým fotografiím. Ilustrační foto

Článek

Jak sama Mitchellová na úvod říká, touha stát se striptérkou není výstřelkem posledních let. O tom vystavovat svoje tělo a vystupovat před lidmi snila už dávno, její rozlet ale zbrzdilo přísné náboženské přesvědčení její rodiny.

Doma převládal názor, že ženská patří do kuchyně.
Nikole Mitchellová

Pro znázornění situace Mitchellová vysvětluje, že se její rodině nelíbilo ani její rozhodnutí stát se pastorkou, k čemuž došlo na začátku roku 2016. S bývalým manželem tehdy navštívila evangelický kostel, kde k vystupování dostala příležitost a částečně si splnila sen.

„U nás převládal takový ten názor, že ženská patří do kuchyně, má se starat o rodinu a zbytečně do ničeho moc nekecat,” uvedla Mitchellová, mimo jiné matka tří dětí, která každou neděli kázala návštěvníkům kostela.

Pastor odmítl zrušit mše, tak mu u kostela vyměnili zámky

Koktejl

Těžko odhadovat, co si pomyslela její rodina tehdy, když před čtyřmi lety navštívila divadelní představení se zápletkou týkající se LGBT komunity. „Seděla jsem tam a říkám si: ‚Bože, já asi nejsem heterosexuální...‘,” popsala svoje pocity.

Moje sexualita je posvátná.
Nikole Mitchellová

Od té doby věci nabraly rychlý spád. S pastorstvím se následující rok rozloučila, svoji orientaci sdělila světu prostřednictvím videa na internetu, rozvedla se s manželem, našla si osobního mentálního kouče a přebudovala vlastní život k obrazu svému.

„Na Instagramu jsem tehdy sledovala manželku mého kouče a viděla jsem, že fotí ve spodním prádle. Hned jsem věděla, že to je ono,” prozradila Mitchellová svoji inspiraci k zapsání do kurzu „Sexpress you”, kde se naučila, jak sama sebe prezentovat.

Nikdy nebyla šťastnější

Brzy nafotila svoje první erotické fotografie, založila si profil na internetu, kde na svých fotografiích a videích vydělává, a jak sama říká: „Nikdy jsem nebyla šťastnější!”

„Začínala jsem u fotek nahoře bez, dneska ale dokážu svým fanouškům vyhovět i jinak. Záleží, co si přejí,” konstatovala. „Každý má právo se prezentovat tak, aby byl spokojený a přesně to já teď jsem,” doplnila.

A aby bylo jasno, že nezapomněla ani na svoje náboženské přesvědčení, dodala: „Moje sexualita je posvátná. Když ji nabízím lidem, žehnám jim tím.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám