Hlavní obsah

Ben Affleck hájí práva homosexuálů

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Ben Affleck se tvrdě vzepřel proti americkému prezidentovi Georgi Bushovi. Homosexuální sňatky, které jsou v USA zakázány, hodlá hollywoodská hvězda podporovat, neboť se domnívá, že i lidé stejného pohlaví mají nárok na svazek.

Foto: Promo Traband
Článek

Společně s americkým komikem Sethem Meyersem si v sobotní show Saturday Night Live zahrál ve scénce parodující homosexuální sňatky a právě také zákaz prezidenta Bushe.

"Nemyslím si, že by měla vláda právo koukat někomu do postele. A už vůbec lidem zasahovat do jejich života. Na světě je tolik nenávisti a nemilosti, tak proč by měl někdo zakazovat svatbu lidem, kteří se milují?"

"Kdokoliv by měl mít možnost vstoupit do manželství s někým jiným, a to bez ohledu na rasu, společenské postavení, víru a také sexuální zaměření," nechal se slyšet Ben Affleck, který nezapomněl zdůraznit, že gaye podporuje i přesto, že k nim nepatří.

Affleck svým vystoupením prodloužil seznam slavných osboností, které nesdílejí s americkými politiky stejný názor.

Reklama

Související články

Ben Affleck se trápí rozchodem s Lopezovou

Herec Ben Affleck, s nímž se v lednu po osmnáctiměsíčním vztahu rozešla Jennifer Lopezová, se s odloučením nemůže smířit. Znovu propadá hazardní hře, která...

Ben Affleck: Jennifer mi chybí

Ben Affleck se poprvé veřejně vyjádřil k únorovému rozchodu se snoubenkou Jennifer Lopezovou. Herec v rozhovoru pro deník Daily Mirror přiznal, že poslední...

Výběr článků

Načítám