Hlavní obsah

Během intimních hrátek spadla z balkónu, kamera zachytila tvrdý dopad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný zážitek má za sebou jistá žena z Tchaj-wanu, která místo intimních hrátek spadla z balkónu přímo na zaparkované auto. Naštěstí pád přežila a utrpěla pouze lehčí zranění, která ji neohrožovala na životě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Žena na Tchaj-wanu spadla během intimních hrátek z balkónu na střechu autaVideo: AP

 
Článek

Polonahá žena dopadla na zaparkovaný sedan už na začátku září, agentura AP nyní zveřejnila video z bezpečnostní kamery. Podle výpovědi zraněné ženy se dvojice věnovala na balkóně erotickým hrátkám, žena však uklouzla a přepadla přes zábradlí.

Po chvíli na místo dorazil i její partner, který pomohl otřesené ženě z auta dolů, a jak je zřejmé ze záběrů, dvojice se začala objímat. Zraněnou partnerku odvezl muž do nemocnice, kde se se zraněním zad léčila několik týdnů.

Pracovník domu hrůzy chtěl vystrašit chlapce, bodl ho nožem do nohy

Koktejl

„Šel jsem okolo a uslyšel jsem pořádnou ránu. Neviděl jsem přímo ten dopad, ale když jsem přišel na místo, viděl jsem, jak zraněná žena sedí na střeše zdemolovaného auta,” řekl agentuře AP jeden ze svědků.

Dvojice rovněž uhradila škodu majiteli poškozeného automobilu, kterým má být podle informací AP jejich soused.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám