Hlavní obsah

Beckhamovi uzavřeli s upovídanou chůvou smír

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hvězdný pár David a Victoria Beckhamovi v pátek uzavřeli smír se svou bývalou chůvou, která na veřejnost vynášela informace z jejich soukromí. Manželé nyní věří, že toho napříště budou ušetřeni.

Článek

Soud v Londýně přijal dohodu uzavřenou mezi manželi Beckhamovými a Abbie Gibsonovou. Podle ujednání by už bývalá chůva neměla činit další odhalení ze soukromí slavného páru.

"Je to nešťastné, ale nutné rozhodnutí, které musíme udělat. Doufáme, že tak v budoucnu ochráníme naše soukromí rodiny," píše se v prohlášení Beckhamových.

Abbie svým podpisem stvrdila, že veřejně už nebude mluvit o ničem, co by se týkalo soukromého života fotbalového hráče a jeho manželky.

Chůva: David chtěl Victorii opustit

Spory mezi ní a Beckhamovými vznikla poté, co chůva minulý týden svěřila britskému bulvárnímu magazínu News of the World informaci, že manželství Beckhamových prochází krizí. Podle ní měl David v úmyslu Victorii upustit. Doma se měly odehrávat "neustálé hádky".

Sedmadvacetiletá Gibsonová žila u Beckhamových ve španělském Madridu přibližně dva roky a starala se o jejich dva syny.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovým se narodil třetí syn

Manželé Victoria a David Beckhamovi se stali potřetí rodiči. Syn bývalé zpěvačky dívčí skupiny Spice Girl a fotbalisty španělského klubu Real Madrid přišel...

Výběr článků

Načítám