Hlavní obsah

Beckhamovi dobývají Ameriku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Nejsledovanější britský manželský pár, Victoria a David Beckhamovi, zazářil na předávání filmových cen hudební televizní stanice MTV v Los Angeles. Sladěni oba v bílém předali cenu za nejlepší "Transatlantický průlom" irskému herci Colinu Farrellovi.

Foto: Jan Miklín a Jiří Kmet

Oceněná pohlednice je k dostání v TIC Mikulov.

Článek

Beckhamovi ve Spojených státech strávili celý minulý týden na propagačním turné, které mělo za cíl vylepšit jejich mezinárodní "profil". Victoria, která též pracovala na na hiphopové nahrávce spolu s legendárním producentem Damonem Dashem, navíc přiznala, že by velice ráda prorazila ve filmu. "Hrozně ráda bych hrála ve filmu," řekla a dodala: "Také bych tu ale ráda vydala svoji sólovou desku. Moc jsme si to tu užili. Až sem David v létě přijede hrát, budu za ním jezdit tak často, jak jen to bude možné."

Talentovaný muž a krásná žena

Jejich příchod na scénu vyvolal nadšené reakce publika. Například populární herec Harrison Ford prohlásil: "Jsou moc pěkný pár a on je tak talentovaný." Režisér a producent George Lucas jejich příchod komentoval slovy: "On je úžasně talentovaný kluk. Ona je moc krásná." Někteří dokonce tvrdili, že by mohli být v USA stejně populární jako pár Jennifer Lopezová a Ben Affleck.

Jejich vystoupení ovšem bude v záznamu přenosu předávání cen MTV zkráceno, protože známý rebel Colin Farrell byl při přebírání ocenění tradičně prostořeký.

Beckhamovi na předávání nebyli jedinými slavnými hosty. Ocenění za nejlepší polibek uvedl líbáním spolu s Queen Latifah (Chicago) Adrien Brody (Pianista), jehož kromě mimořádného hereckého talentu proslavila i dlouhá pusa s Halle Berryovou při letošním předávání Oscarů. Přítomné byly sestry Hiltonovy, Harrison Ford s Calistou Flockhartovou či Kirsten Dunstová. Celou show pak moderoval zpěvák Justin Timberlake a Seann William Scott.

Reklama

Výběr článků

Načítám