Hlavní obsah

Beckham má třetí nové auto v šesti týdnech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Anglický fotbalista David Beckham utratil 60 tisíc liber (cca 2,58 miliónu korun) za Porsche 911 Targa. Je to už třetí nový automobil, který si pořídil za posledních 6 týdnů, píše britský deník The Sun.

Článek

Dvoudveřový černý sporťák dokáže vystřelit z nuly na stovku za 5,3 sekundy. Je to už třetí vůz s řízením vlevo, který si Beckham pořídil od svého přestupu do španělského týmu Real Madrid.

Kromě Porsche má ještě luxusní Range Rover a od sponzora Realu - automobilky Audi - ještě dostal Audi A8, schopnou jet rychlostí až 260 km/h a se zrychlením z nuly na sto za 6,3 sekundy.

"Pokračuje to dobře. Jistě to ale tímto nekončí. Becks miluje drahá auta. Tímto tempem bude mít za chvíli na každý den v týdnu jiné auto," prohlásil zdroj z Beckhamova okolí.

Porschem jezdil Becks s Posh na rande

Porsche má prý pro Beckhama a jeho ženu Victorii i citový význam. V roce 1997, kdy spolu zpěvačka Spice Girls a hráč Manchester United začali randit, jezdil David v Porsche 911 Carrera v barvě půlnoční modři.

Zatímco se slavný fotbalista ve čtvrtek chlubil novým přírůstkem do svých garáží, jeho žena obíhala Madrid a hledala příhodnou rezidenci pro nový domov. Byla si prý prohlídnout i stejnojmennou vilu - La Victoria.

Manželé s dětmi zatím bydlí v hotelu. Žádný z domů, které si dosud byli prohlédnout, se jim nelíbil natolik, aby si jej zakoupili. "Becks má možná problémy s tím, aby našel místo k bydlení, ale vypadá to, že naopak nemá žádné s tím, aby měl v čem jezdit," dodal zdroj z fotbalistova okolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám