Hlavní obsah

Baudyšův žák najel po seanci do domu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalý ministr obrany a známý astrolog Antonín Baudyš se v astrálních vědách, bílé magii a jasnovidectví pohybuje jako ryba ve vodě. Během několika let prý zažil na výletech do "jiných dimenzí" řadu neobyčejných příhod, z nichž však některé mají k vážnosti hodně daleko.

Foto: Stanislava Dvořáková

Výstava 128 fotografií "Zapomenutého Oustí" v Městské knihovně v Ústí nad Orlicí.

Článek

"Čas od času se najde jedinec, který o astrologii pochybuje. Pokaždé si při takové debatě vzpomenu na šok, který mi připravil jeden z mých žáků. Udělal jsem mu menší prognózu na pár týdnů a najednou mi večer od něj přišla esemeska, v níž stálo, že přišel den, který jsem určil," vypráví Antonín Baudyš.  

Pochybovat se nevyplácí

"A pokračovala slovy: Při návratu z hospody jsem autem naboural vlastní barák, škoda malá, radost veliká. Absolutně jsem nechápal, co to má znamenat. Klíčily ve mně obavy, že je třeba zraněn a v šoku mi posílá nesmysly. Tak jsem mu zavolal a on mi doslova radostí zařval do mobilu: Budu se učit dál! Ono to funguje! Vy jste mi doporučil dnes vůbec nesedat do auta, já jsem na to zapomněl a vletěl jsem s ním do vlastního domu," popisuje příhodu Baudyš.

Bývalý člen vlády je přesvědčen o tom, že vlastní horoskop má každá živá bytost. Šance dané neopakovatelným okamžikem prý určuje čas a místo příchodu na svět vzhledem ke konstelaci planet.

"Já vím, že mnoho lidí nechápe, o čem mluvím, a budou pochybovat. Zažil jsem ale skutečně mnoho hlubokých prožitků, které člověka od základu změní. Třeba při objímání zeměkoule," pousmál se tajemně astrolog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám