Hlavní obsah

Batole přežilo pád ze třetího patra, chytili ho kolemjdoucí

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Daman

Obrovské štěstí v neštěstí měl dvouapůlletý indický chlapec, který vypadl z okna ve třetím patře. Jeho pád jednak zbrzdila ochranná mříž o poschodí níž, a jednak pohotově zareagovali kolemjdoucí, kteří dítě dole chytili. Videozáznam přinesla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kolemjdoucí chytili batole, které vypadlo ze třetího patraVideo: AP

 
Článek

Malý Mohammed Jamal si 1. prosince hrál doma v bytě ve městě Daman. Přitom nešťastnou náhodou vypadl z okna ve výšce víc než 12 metrů, píše server listu The Times of India. Ve druhém patře se ale batole na chvíli zachytilo o mříž a začalo křičet, čímž zalarmovalo kolemjdoucí.

Někteří z nich za ním běželi nahoru, zatímco ostatní se shromáždili pod oknem, aby ho mohli chytit. Což se nakonec podařilo. Náraz byl tak silný, že několik lidí z hloučku spadlo i s chlapcem na zem.

Rodiče pak odvezli svého syna na vyšetření do nemocnice. Lékaři u něj ale žádná zranění neobjevili. „Děkujeme Bohu za záchranu života mého vnuka. Netušíme, jak se dostal k oknu a otevřel ho. Ale ten člověk, co ho chytil, byl božský posel,“ citoval server chlapcova dědečka Imrafa Aliho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám