Hlavní obsah

Batole přežilo pád ze čtvrtého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUALA LUMPUR

Teprve osmnáctiměsíční dítě z Malajsie jakoby zázrakem přežilo pád ze čtvrtého patra, které se nachází ve výšce asi šestnáct metrů nad zemí. Vyvázlo jen s menšími poraněními, napsala v pondělí místní média.

Foto: Garden Food Festival
Článek

Dítě držela v náručí jeho babička, v okamžiku, kdy nastupovala do výtahu v místním obchodním centru, jí však z rukou vyklouzlo a propadlo až do přízemí střediska.

Příbuzní se k malému Wong Sin Yetovi ihned seběhli, plačící, ale nezraněné batole již obklopoval dav lidí, kteří se jej snažili ukonejšit, napsal malajský deník Berita Harian.

Dítě bylo hospitalizováno do blízké nemocnice, kde mu lékaři ošetřili jen drobné oděrky na hlavě. Podle nemocničních zdrojů je zdravotní stav chlapce dobrý. Přesto však dítě bude podrobeno rentgenu, aby se lékaři ujistili, že nemá žádné vnitřní zranění.

Reklama

Související témata:

Související články

Zatoulaný pes zachránil padající dítě

Čtyřletá holčička Livia Ungureanu, která nedopatřením vypadla z balkónu ve třetím patře domu, přežila díky zatoulanému psovi, na jehož hřbet dopadla. Informaci...

Výběr článků

Načítám