Hlavní obsah

Bára Štěpánová utrácí za oblečení a doplňky

– PRAHA
Novinky, Korzo

Populární herečka a moderátorka Bára Štěpánová se vyžívá v nakupování nového oblečení. Pro letošní jaro si již oblíbila růžovou barvu, která ji doslova nadchla. Zároveň ujišťuje, že nákupní horečka u ní nemůže přerůst v nekontrolovatelnou nemoc.

Foto: Vratislav Konečný

Hrad založili pánové z Oseka

Článek

"Dělá mi to pořád radost, já jsem se někde dočetla, že nemoc by to byla ve chvíli, kdybych z toho neměla radost. Tohle proto dost sleduji, ale stále se z toho, co si koupím, velice těším, takže jsem v pořádku," pousmála se Bára.

Štěpánová přiznala, že se při návštěvách módních butiků nijak neomezuje a dopřeje si vše, co jí padne do oka. Třeba i kabelku za 40 tisíc korun.

"Ne, že bych si kabelku za čtyřicet tisíc kupovala každý den, to zas ne. Takhle drahou kabelku si koupím tak jednou za rok," ubezpečila.  

Zavítá i do second handu

Záliba v kvalitních věcech ovšem neznamená, že by herečka a moderátorka dávala přednost jen značkovému ošacení. "Občas zajdu i do sekáče, tam se najdou hotové poklady."

Obléká se podle nálady a podle aktuálního denního programu. Věci, které se jí už nelíbí, dává většinou na obecní úřad, kde se o ně spolu s charitou postarají.

Šaty a doplňky, v nichž prožila příjemné chvíle, totiž nerada vyhazuje do kontejneru. Navíc je spokojená, když jiným mohou ještě prokázat službu.

Reklama

Výběr článků

Načítám