Hlavní obsah

BALDACHÝN: Sex, lži a volby

Novinky, Tomáš Baldýnský [www.baldachyn.cz]

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. listopadu tohoto roku se v Americe odehrálo největší střetnutí sexuálních preferencí historie. Rozdali si to něžní příznivci homosexuálů a milovníci tvrdšího sadomasochistického sexu provozovaného v proslulém klubu Abu Ghraib. A s uspokojením můžeme prohlásit, že tvrdé křídlo vyhrálo. Jak řekl George W. Bush, byla to "skvělá noc"...

Foto: Život dětem
Článek

Žijeme v době, kdy běžné politické prostředky (pravda, láska, lež, nenávist, sliby) přestávají stačit. Stačí se rozhlédnout kolem sebe: známý anti-bushovec Michael Moore se po prohraných volbách nezmohl na nic jiného než na zaplnění titulní stránky michaelmoore.com seznamem v Iráku padlých amerických vojáků doplněný větou "Snad nám jednou odpustí" a zase zalezl. Liberálové ze CNN sice vskrytu pojmenovávali fotografie vítězného prezidenta na svém serveru názvy blbec.jpg a kretén.jpg, leč to bylo tak jediné, na co se zmohli.

Jediná občanská politická formace byla schopna okamžitě po výsledcích voleb zareagovat a naznačit poraženým, kudy se vydat k budoucímu vítězství.Skupina Masturbujte za mír zareagovala na nepříznivý volební výsledek okamžitě propracovaným čtyřletým akčním plánem, v němž zavazuje svou členskou základnu ke zvýšenému úsilí a dosahování "nových úrovní soustředěné samohany", aby v příštích volbách uspěla a během čekání přispěla sebeláskou k udržení světového míru.

Není to jen velké vítězství samohany, která pomalu znovuzískává ztracené pozice (média například přinesla informaci o vydání sexuální příručky pro katolíky s názvem Hřích je to nedělat, která nejen doporučuje farníkům sex jako takový, ale dokonce legalizuje i masturbaci. Zatím sice jen k použití pro vdané ženy se staršími či přepracovanými manžely, ale i to je pokrok. Poněkud matoucí je bohužel drobný rozpor v textech jednotlivých článků. Australské noviny The Age knihu označují za "Vatikánem povolenou", britský Telegraf za "Vatikánem zakázanou", takže si budeme muset počkat, než se dozvíme, zda Bůh přestal se zabíjením koťátek), je to zároveň důkaz o tom, že politiku čím dál víc pohání motor erotiky.

Nepřehnáním. Sex prostupoval americké prezidentské volby na všech úrovních: od prostých a neumělých letáků, které varovaly Američany, co hrozného je čeká, pokud znovu zvolí garnituru George W. Bushe...

... až po mnohem rafinovanější metody, jako byla akce Michelle Collinsové nazvaná  VoterOrgasm.com (Orgasmus voliče). Ta měla působit na voliče hned několika způsoby. Jednak se jim snažila naznačit, že i tak nudně vyhlížející činnosti jako "vyplňování žádosti o zaslání voličského průkazu" či "zakládání občanské aktivistické skupiny" přinesou při použití správných metod spoustu příjemných pocitů...

... a druhak lákala voliče k urnám metodou sexuálního loudění a budovala databázi pokud možno co největšího počtu (sexy blonďatých) voličů, kteří se písemně zavážou k tomu, že budou mít sex jen s jinými aktivními voliči. V návodném komiksu popisuje setkání dvou takovýchto lidí viditelně označených odznáčky a hlavně způsob, jímž vyvrcholí jejich služba rodné vlasti. Několikrát. A taky je tam erotický song, který vám zavzdychá, jak neuvěřitelně sexy je jít k volbám.

VoterOrgasm.com se sice vydává za nestranickou organizaci, ale řekl bych, že lehce nadržuje republikánům (podle slona v jejich znaku jim přezdívá "Choboti"). Příznivci demokratů proto nasadili do boje mnohem větší chob... kalibr. Agitační film Fahrenheit 69, které připravila aktivistická skupina Porno pro pokrok...

... a které se opravdu nezastaví před ničím.

Rád bych vás upozornil, že na jejich stránky můžete vstoupit pouze v případě, že splňujete čtyři podmínky, z nichž první je "Jsem pokroková a inteligentní osobnost s otevřenou myslí" a čtvrtou "Chci přispět k demokratickému procesu tím, že se podívám na NEJODVÁZANĚJŠÍ politické mládeži nepřístupné video, jaké bylo kdy na netu". A že tam vystupuje prezident Jorge Bush...

... a ministr obrany Donald Kundsfeld. Že Jorge Bush používá "iráckou ropu" jako lubrikant a Kundsfeld navštíví Vyndej Ptáklandovou ve věznici Abu Ghraibu. Několikrát.

Ano, ani já nedokážu pochopit, že s tak mocným arzenálem nedokázal Kerry vyhrát.

Moment, musím vyměnit CD

... tak.

Sex, lži a volby: pokračování

My se totiž nezastavíme na půli cesty jako někdo, Jásire. Ale na půli cesty se nezastavili ani Kerryho stoupenci.

Tato dívka je jednou z několika set dobrovolnic (a tenhle eh... člověk jeden z několika desítek dobrovolníků) soustředěných v databázi serveru FtheVote.com, který se rozhodl získat hlasy pro Johna Kerryho velmi neortodoxním způsobem. Jeho tvůrci, vedeni prostou úvahou "Republikáni sice mají peníze, ale moc si nezašukají" se rozhodli nabídnout pravičákům to, čeho se jim nedostává nejvíc. Prostého lidského pohlazení. A obětovat jim to, co je pro ně s výjimkou voličského průkazu nejcennější... výměnou za hlas pro Johna Kerryho.

Dívka na obrázku pochází právě z onoho kritického státu Ohio, takže se lze domnívat, že jí došly síly dříve, než získala oněch potřebných sto tisíc hlasů, které dělily Kerryho od Bílého domu. Databáze však podle mého odhadu obsahuje i lecjaké profesionálky, které by byly schopny s výsledkem voleb pořádně zacvičit.

FtheVote.com voličům s rychlým připojením nabízí i čtyřicetimegový dokument o své cestě ke slávě, turné po vysokých školách, který uzavírá tvrzení, že se autoři pokusí svůj nápad coby "marketingový balíček", v němž aplikuje do politického boje kuplířství, zpeněžit i v jiných zemích.

Zřejmě se jim to už daří - server OžeňSeSAmeričanem.ca začal včera budovat databázi Kanaďanům, kteří zas nabízejí poraženým levicovým Američanům a Američankám manželství a tím i snadnou legální emigraci z Ameriky i nadále vedené tyranským Bushem. Ačkoliv: veganka, objímá stromy a neholí si nohy..., no... snad jim Bůh dá sílu.

Při letmém pohledu na volební mapu Ameriky člověk samozřejmě...

Letmé pohledy na volební mapy Ameriky

... no tady to trochu relativizují...

... ale tady... a tady vidí věci v pravém světle:

... musí nutně zapochybovat. Proti Bushovi se postavilo tolik lákavého sexu, do cesty se mu postavilo tolik mužů a lehlo tolik žen, ale přesto to nebylo nic platné. Copak je Amerika plná kastrátů? A nebo se naopak právě ti sexem vábení lidem k urnám nakonec nedostavili? Copak republikáni, kteří zneužili demokratické dívky (mnozí i několikrát), pak za plentou nedrželi slovo? Ale holt nesmíme zapomínat, že den před volbami vydali Grand Theft Auto: San Andreas pro Playstation 2 a s tím ani sex nic nezmůže. Ale na druhé straně je jasné, že erotika v politice zabodovala (i Bush svými neustálými proslovy, v nichž vyzývá národ, "aby se spojil", se zjevně zkouší svézt na této vlně) a my můžeme jen doufat, že se tento svěží vítr zavane i k nám.

Trošku nepříjemné ale je, že podle sociologických průzkumů to vypadá, že se v Americe žádný souboj mezi světovou reakcí a erekcí neodehrál. Projekce volebních výsledků (modro je tam, kde vyhrál Kerry, červeno: Bush) do tabulky amerických států seřazených podle průměrného inteligenčního kvocientu obyvatelstva - od nejvyššího k nejnižšímu - napovídá, že jsme možná byli svědky střetu chytrých a hloupých lidí.

Kdo vyhrál?

Modří už vědí. A červeným to taky dojde.

Časem.

Hezký den!

P. S.

Bomba! Vypadá to, že se už i čeští politici snaží alespoň vypadat sexy! A jsem velmi mile překvapen tím, že v čele tohoto hnutí jde samotný ministr práce a sociálních věcí Zdeněk Škromach. Uznejte sami:nechat se vyfotit s robertkem v ruce, to už chce koule...

... a ta fotka není jediná. Takhle narychlo jsem schopen rozklíčovat, že primárním cílem nové strategie Zdeňka Škromacha budou ženy, jinak by se nenechával fotografovat s polonahými zpocenými muži...

... takže je už jen otázka času, kdy se kolem nás objeví třeba takovéhle billboardy:

Tak nějak se nemůžu dočkat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám