Hlavní obsah

Babička vyhrála jackpot 300 miliónů korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW JERSEY

Ač se to zdá skoro neuvěřitelné, 65letá Josephine Crawfordová z USA vyhrála v přepočtu 300 mil. Kč na obyčejném pěticentovém výherním automatu, na kterém stojí jedno otočení válců pouze jednu korunu.

Článek

Když hrála Crawfordová na automatu, zbývalo jí už jen několik mincí, když jako blesk z čistého nebe vyhrála obrovský jackpot. To vše se událo v kasinu Harrah´s v New Jersey.

Dle místních novin New Jersey Star Ledger výherkyně řekla: "Nemohla jsem tomu uvěřit a stále tomu vlastně ani uvěřit nemůžu. Hodlám se postarat o svou rodinu. Mám pět vnuků a tři pravnuky. Užijeme si krásné chvíle."

Mluvčí kasina Harrah´s Alyce Parkerová řekla, že paní Crawfordová, která je vdovou, obdržela během oslavy výhry s rodinou a personálem kasína hned čtyři nabídky k sňatku. Všechny vykutálené nápadníky však prý energicky odmítla.

Reklama

Související články

Rodina v USA vyhrála jackpot 340 mil. dolarů

V americkém státě Oregon vystoupila na veřejnost americká rodina, která společně vyhrála druhý nejvyšší jackpot v dějinách USA - 340 miliónů dolarů, v přepočtu...

Stát Nevada dal nový rozměr gamblerství

Sarah Steinekerová je doslova přikována ke své židli. Hraje bingo a jackpot právě teď překročil 300 tisíc korun. Díky novým "mobilním zákonům" v Nevadě však...

Výběr článků

Načítám