Hlavní obsah

Automobilová honička skončila polibkem na rozloučenou

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní automobilové honičky patří ve Spojených státech téměř k lidovému folklóru. Skoro každou větší honičku vysílá v přímém přenosu televize nebo alespoň přinese záznam dramatických okamžiků. O konec jedné takové honičky, jako vystřižený z filmu, se 11. ledna postarali Dustin Perkins a Lovida Floresová z Arizony. Těsně před zatčením se ještě stihli vášnivě políbit na rozloučenou.

BEZ KOMENTÁŘE: Automobilová honička skončila polibkem na rozloučenouVideo: KNXV AND KSAZ

 
Článek

Incident odstartoval ve středu večer v okamžiku, kdy policejní hlídka zahlédla pětatřicetiletého Perkinse s jeho o šest let mladší přítelkyní v kradeném stříbrném SUV na jedné ze silnic ve městě Mesa, které leží necelých 30 kilometrů od Phoenixu.

Hlídka samotná vůz nepronásledovala, ale okamžitě uvědomila dispečink. Další policejní vůz si všiml SUV o pár minut později. Pokusil se ho zastavit, ale Perkins v kradeném autě raději dupl na plyn. Honičku, která trvala asi 30 minut, se povedlo zachytit místní televizní stanici KNXV-TV.

Perkins nakonec nezvládl řízení, s autem prorazil dřevěný plot a skončil v příkopu. Zločinecký pár se pokusil ještě uprchnout po svých. Muž a žena se nejprve rozběhli každý jiným směrem. Nakonec si však uvědomili, že policejním jednotkám neuprchnou. Možná i proto, že během nehody si Perkins zlomil ruku a Floresová byla viditelně otřesená.

Pár se tedy vrátil k sobě a za zvuků sirén a ve světle policejních a televizních vrtulníků se ještě naposledy políbil. Úřady už muže i ženu obvinili z nebezpečného řízení, krádeže auta a poškozování cizí věci. Jejich polibek tak může být na dlouhou dobu poslední.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám