Hlavní obsah

Auto narazilo do stojanu na benzínce, obalila ho ohnivá koule

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K děsivě vyhlížející nehodě došlo v pondělí v americkém Seattlu. Řidič SUV tam po sérii karambolů narazil do stojanu na benzínové pumpě, načež jeho vůz obklopily plameny. Ze srážky vyvázl řidič s lehkými zraněními, stejně dopadla i pasažérka, kterou vezl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto v Seattlu vletělo plnou rychlostí do stojanu na pumpěVideo: Reuters

 
Článek

Podle svědků se řidič vozu řítil nepovolenou rychlostí po silnici v severní části města a narazil do jiného auta, které následně vyletělo ven z vozovky, narazilo do stromu a rozpadlo se na dvě poloviny, uvedl web KOMO News.

Řidič druhého vozu byl později převezen s vážnými zraněními do nemocnice.

Muž za volantem SUV se pokoušel zastavit, ale ztratil nad vozidlem kontrolu, zřejmě prorazil pneumatiku. Neovladatelné auto najelo ve vysoké rychlosti na obrubník, chvíli letělo vzduchem a pak se vřítilo na benzínku.

Vůz minul dvojici stojanů, do třetího už však narazil, načež vypukl požár. Kromě řidiče musela do nemocnice i žena, která byla jeho zákaznicí – jednalo se totiž o řidiče přepravní služby Uber, což sama firma později potvrdila.

Policie nehodu vyšetřuje, firma Uber mezitím řidiče odstranila z nabídky.

Reklama

Výběr článků

Načítám