Hlavní obsah

Australanka se policistům prokázala falešným jménem, v autě měla 165 průkazů totožnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská policie v sobotu zadržela jednatřicetiletou řidičku ze Sydney poté, co se během běžné prohlídky pokusila utéct. Deník Daily Mail tvrdí, že strážníci v jejím automobilu, který nebyl registrován, našli 165 průkazů totožnosti. Žena čelí několika obviněním, ve čtvrtek stane před soudem.

Foto: NSW Police

Policie zveřejnila všechny průkazy, které u sebe Carlotta Magnová měla.

Článek

Policie uvedla, že Carlottu Magnovou zadržela kolem jedenácté hodiny večer. Vozidlo, které řídila, mělo údajně ukradenou poznávací značku a nebylo registrované. Strážníkům se po zastavení snažila utéct, ti ji však dohnali.

Když ji vyzvali k prokázání totožnosti, uvedla falešné jméno. Následně zjistili, že má platný zákaz řízení. Po prohledání vozidla se policisté nestačili divit. Nalezli 165 průkazů totožnosti, včetně řidičských průkazů, platebních, zdravotních a dárkových karet či členstvích v posilovnách.

Australanka čelí obvinění z řízení vozidla i přes udělený zákaz, nezákonného držení poznávacích značek, řízení neregistrovaného vozidla a držení průkazů totožnosti se záměrem spáchání trestného činu.

V neděli jí bylo zamítnuto propuštění na kauci a ve čtvrtek by se měla dostavit k soudu. Dle deníku Daily Mail může čelit až deseti letům vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám