Hlavní obsah

Anna K. o rakovině prsu: Moje tělo teď stávkuje

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Anna K.(43) měla ve středu slavnostně pokřtít společně s Karlem Gottem novou knihu o vlasech. Svoji účast patnáct minut před začátkem akce zrušila a omluvila se kvůli zhoršení zdravotního stavu. Její vzkaz četl hostům křtu sám Mistr.

Článek

Na dálku nadiktovala text a požádala druhého kmotra, zpěváka Karla Gotta, aby jej přečetl. "Moje tělo teď stávkuje," začal číst Karel Gott text. Zpěvačka se přes Karla omluvila všem přítomným za svoji neúčast.

Kmotrou knihy Vlasy měla být nejen proto, že spoluautorka knihy Petra Měchurová je její dvorní kadeřnicí, ale také je její  blízkou přítelkyní. "Teď ještě nějakou dobu nebudu služby Petry potřebovat. Až se dám do pořádku, bude se o mé vlasy opět skvěle starat," četl text napsaný Annou K. zpěvák Karel Gott.

Anna K. bojuje statečně s rakovinou prsu už půl roku. Za sebou má třetí sérii chemoterapie a přišla o všechny vlasy. "Věřím, že svůj boj vyhraju," říká zpěvačka. Rakovina její rodinu už pořádně potrápila. Maminka Anny K. na ni zemřela ve čtyřiačtyřiceti letech. Na konci loňského roku podlehla této zákeřné nemoci také sestra zpěvačky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám