Hlavní obsah

Angelina Jolieová se už rok nemilovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolieová se na premiéře druhého dílu Lary Croft přiznala, že od svého rozvodu s Billy Bobem Thorntonem neměla pohlavní styk. "Jsem sama. Nerandím. Rok jsem neměla sex. Je to hrůza," cituje hollywoodskou hvězdu zpravodajský server Ananova.

Foto: Robert Rohál

Drtivá většina festivalových akcí se koná v Šachově synagoze.

Článek

"Bůh pomoz tomu příštímu. Na "příště" se ale samozřejmě velmi těším," prohlásila osmadvacetiletá Angelina o svém životě v dočasném a nedobrovolném celibátu.

Aby to však nevypadalo, že si stěžuje, ujistila moderátora Jaye Lena, že jí ke štěstí prozatím plně postačuje mateřství. Krátce před rozvodem totiž s Billy Bobem adoptovali kambodžského chlapce Maddoxe, kterému jsou teď dva roky. "Miluji svého syna a žádný z mužů, které jsem potkala, v současné době nemůže zaujmout jeho místo. Zdá se mi, že je můj život naplněný. Udělal ze mě ženu," uvedla Angelina Jolieová.

Na premiéru se krásná herečka dostavila v dlouhých černých šatech odhalujících záda, na kterých má zbrusu nové tetování. To jí vytvořil thajský umělec Noo Kampai a je kopií starého khmérského nápisu, jenž má chránit před smůlou a nehodami.

Reklama

Výběr článků

Načítám