Hlavní obsah

Angelina Jolieová se chce naučit pilotovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolieová by se ráda uplatnila v oblasti humanitární pomoci. Uvažuje, že se naučí pilotovat letadlo, aby mohla transportovat zaměstnance humanitárních organizací a předmětů, které potřebují lidé v oblastech s krutými podmínkami.

Foto: archiv Grada Publishing

Nová knížka Jindřišky Mendozové nese název Meč pánů z Velhartic.

Článek

Herečka se velmi angažuje v OSN a snaží se pomáhat lidem, kteří ji potřebují. V současnosti dokonce chodí na pilotní kursy. Předpokládá, že během pěti let bude schopna stroj bezpečně ovládat.

Jakmile prý dostane licenci, dočasně se stáhne z filmového světa a bude se věnovat více práci v OSN a pomoci vystěhovalcům. 

Další dítě k adopci

Rovněž se domnívá, že je na čase, aby její adoptivní synek Maddox dostal sestřičku. Kambodžského chlapce adoptovala v březnu 2002 krátce před svým druhým rozvodem.

Adoptivní kancelář nyní zpracovává hereččiny údaje, zda je dobrou matkou a hodila by se pro adopci dalšího dítěte. Sociální pracovníci prý chodí k Jolieové domů, aby zjistili, jakýž vede rodinný život.

"Vždy jsem uvažovala, že až půjde Mad do školy, bude vhodné pořídit si další dítě," vysvětlila virtuální Lara Croftová. "Tak na tom právě pracuji."

Reklama

Související témata:

Související články

Pitt odhalí pozadí, Jolieová ňadra

Americký herec Brad Pitt znovu strhne šílenství z řad lačných žen a dívek. V novém snímku Pan a paní Smithovi totiž odhalí své pozadí. Pittovou partnerkou...

Angelina Jolieová skončila v náručí Jareda

Tisk již několik týdnů spekuloval o novém příteli čerstvě zamilované herečky Angelině Jolieové, která ale zarputile nechtěla prozradit jeho jméno. Teprve nyní...

Angelina Jolieová vystřídala řadu mužů

Představitelka virtuální archeoložky Lary Croftové přiznala, že během doby, kdy nežila s žádným stálým přítelem, měla několik příležitostných sexuálních...

Výběr článků

Načítám