Hlavní obsah

Angelina Jolieová vystřídala řadu mužů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Představitelka virtuální archeoložky Lary Croftové přiznala, že během doby, kdy nežila s žádným stálým přítelem, měla několik příležitostných sexuálních partnerů. Informaci přinesl britský list The Sun.

Foto: Jan Kaše

Král Václav V. před Pohádkovou chalupou

Článek

"Poslední dva roky jsem žila sama, bez přítele," prohlásila osmadvacetiletá Angelina Jolieová, která sama vychovává dvouletého adoptivního synka Maddoxe.

"Je ale pravda, že jsem se intimně stýkala s mnoha muži," připustila herečka a dodala, že jí takové chování připadá dospělé.

Žije jako moderní žena

"Může to vypadat podivně, ale ráda se stýkám s muži v hotelovém pokoji, byť jen na pár hodin. A třeba ho už pak nikdy znovu nespatřím." Podle jejích slov muži vždy přesně věděli, co od nich vyžadovala. 

Angelina se díky příležitostným vztahům cítí jako žena a domnívá se, že jí nijak nezasahují do jejího rodinného života. "Je to způsob života moderní ženy," vysvětlila Jolieová.

Reklama

Související články

Angelina Jolieová přerušila sexuální abstinenci

Je to jen pár týdnů, co Angelina Jolieová, jedna z nejsvůdnějších žen na světě, šokovala své fanoušky prohlášením, že už neměla sex "ani nepamatuje". Rozhodla...

Výběr článků

Načítám