Hlavní obsah

Angelina Jolieová není na mužích závislá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolieová dává vinu za svá zkrachovalá manželství s herci Johnym Leem Millerem a Billym Bobem Thorntonem vlastní, mimořádně samostatné povaze. Přesněji řečeno tomu, že je příliš nezávislá na to, aby mohla úspěšně hrát roli manželky.

Článek

Hvězda filmu Tomb Rider se s Millerem rozvedla v roce 1999 a s Thorntonem o čtyři roky později. Má přitom pocit, že kdyby občas dokázala přijmout manželovu pomoc nebo kdyby se na něj tu a tam obrátila s žádostí o radu či o názor, byla by dodnes vdaná.  

"Vím, že jsem byla mužům, které jsem si vzala, dobrou ženou. A dokázala jsem vydělat hodně peněz. Ale zároveň vím, že jsem si ani jednomu nikdy neřekla o pomoc," prohlásila.

Miller i Thornton měli zjevně pocit, že jsou po boku krásné Angeliny jen pátým kolečkem u vozu. Herečka to připustila. "I když jsme měli koupit jen tak něco do domácnosti, hned jsem řekla, že se o všechno postarám sama. Nedovedla jsem pracovat v týmu," prozradila Angelina.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová navštívila Pákistán

Americká herečka Angelina Jolieová, představitelka virtuální Lary Croftové, která působí jako velvyslankyně dobré vůle OSN, ve středu zavítala do Pákistánu....

Výběr článků

Načítám