Hlavní obsah

Angelina Jolieová je odbornice na lesbický sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Nejkrásnější ženou světa byla už několikrát zvolena herečka Angelina Jolieová. Nad jejími plnými rty, smyslným pohledem a dokonalou postavou tají dech muži i ženy. A hvězdná představitelka Lary Croft dává šanci oběma pohlavím. Přestože byla dvakrát vdaná a miluje sex s muži, velmi ráda uspokojí také ženy.

Článek

"Miluji ženy, připadají mi neuvěřitelně sexy. Jsou nádherné, a můžu říct, že jsem s mnohými byla v posteli. Vím, co žena potřebuje, a dokáži ji uspokojit jako žádný muž," přihlásila se Angelina Jolieová ke svému umění na poli lesbické lásky.

"Milovala jsem ženy a taky jsem s nimi spala. Myslím, že pokud milujete a chcete uspokojit ženu, především pokud jste sama ženou, potom určitě víte, co a jak dělat správně," míní představitelka paní Smithové z filmové novinky Pan a paní Smithovi.

Hrdinka akčních trháků i romantických komedií byla v minulosti dvakrát vdaná, za Johhnnyho Lee Millera a Billyho Boba Thorntona. Po druhém rozvodu se rozhodla strávit zbytek života sama s dětmi. Po dvouletém celibátu se nedávno přiznala, že sex nesmírně miluje, a proto má dva nebo tři výborné kamarády, s nimiž se občas vyspí.

Nikdy na jednu noc

"Žila jsem dva roky absolutně bez mužů. Pak jsem se rozhodla sblížit s muži, kteří byli mými velmi dobrými přáteli. Je to určitý, řekla bych, dospělý způsob vytváření zralých vztahů. Ať to zní jakkoli šíleně, já můžu teď s muži vycházet jen tak, že se čas od času pomilujeme v hotelu a pak se několik měsíců zase nevidíme. Dokážu se cítit jako žena a sblížit s mužem, ale to není vztah, který by se hodil pro rodinu. Nikdy jsem neměla náhodný sex s mužem na jednu noc. Ty své nynější milence znám dobře dlouhá léta."

Svými zvyklostmi a názory působí v Hollywoodu Angelina Jolieová trochu jako marťanka. Přestože svým sexuálním apetitem leckoho pobouří, na druhou stranu se věnuje charitě, je vyslankyní při OSN, a ze svého konta na dobročinné účely ročně věnuje desítky miliónů dolarů. A navíc hodlá adoptovat sirotky z různých koutů světa. Zatím adoptovala kambodžského chlapce Maddoxe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám