Hlavní obsah

Angelina i s dětmi už bydlí u Brada Pitta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MALIBU

Americká herečka Angelina Jolieová (30) se údajně přestěhovala ke svému filmovému kolegovi Bradu Pittovi (41). Ani jeden z nich přitom dosud nepotvrdil milenecký poměr, který jim je již měsíce přisuzován.

Článek

Jolieová už bydlí u Pitta, svého milence, který kvůli ní měl opustit svou ženu, herečku Jennifer Anistonovou.

V jeho rezidenci v kalifornském Malibu se už zabydlují i obě adoptivní Angelininy děti, tříletý syn Maddox a asi půlroční děvče Zahara. Má to však malý zádrhel, Pittovo sídlo se totiž nachází jen asi dvacet minut od bydliště Anistonové.

Zasvěcené zdroje se proto obávají, že by to mohlo povzbudit ještě větší nevraživost mezi oběma herečkami-sokyněmi. "Jennifer ví, že je to jen otázka času, kdy bude muset čelit Angelině," uvedl zdroj z hereččina blízkého okolí.

Kvůli společnému bydlení začaly hned kolovat spekulace, že už nyní nic nebrání tomu, aby se Angelina a Brad vzali. Svatba by se mohla konat v září, pokud bude mít Pitt vyřízený rozvod s Anistonovou. Scénář slavnosti je už vymyšlen, Brad měl už dokonce představit Angelinu svým rodičům.

Ještě donedávna bydlela Angelina v anglickém Buckinghamshire, kam se chtěl původně přestěhovat Pitt. [celá zpráva] Nakonec ale oba změnili názor a situaci vyřešili opačně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám