Hlavní obsah

Američtí školáci mohou na záchod jen 15krát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Základní škola v americkém New Jersey zavedla pro své svěřence na druhém stupni přísné pravidlo, podle něhož si žáci budou moci během vyučování odskočit na toaletu pouze patnáctkrát za měsíc. Tzv. čůrací kredity nesmí překročit, i kdyby se měli pomočit.

Článek

Jak žáci, tak jejich rodiče se cítí velice pobouřeni. "Je to šílené. Myslím, že vedení školy neumí zacházet s dětmi," říká jedna čtyřicetiletá matka. "Je to nezdravé a navíc to děti zahanbuje. Všichni jsme krajně naštvaní," dodává.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Domníváte se, že je povolený měsíční kredit dostačující?

Nové nařízení prý povede školáky k omezení pitného režimu, který je naopak ve školství na celém světě prosazován. "Tvrdí, že nás tím učí zodpovědnosti a zvládání věcí, ale jak může člověk zvládnout vlastní zažívání?" rozčiluje se třináctiletý Eric Walden. "Přijde mi to pitomé. Když musíš jít, tak prostě musíš."

Anketa

Domníváte se, že je měsíční povolený kredit dostačující?
Ano
57,7 %
Ne
40 %
Nevím
2,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2154 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Bankéř umístil kameru na dámských toaletách

Oko kamery nás dnes sleduje téměř na každém kroku. Lidé, kteří si myslí, že alespoň na toaletě nemohou být nikým pozorováni, se šeredně pletou. Důkazem toho...

Hloupého zloděje prozradila vlastní moč

Ne vždy se vyplácí označkovat si dobyté území. Vymstilo se to jednomu zlodějíčkovi, kterého ve vyloupeném objektu ve Švédsku přepadla náhlá potřeba odskočit...

Výběr článků

Načítám