Hlavní obsah

Americkým policistům utekl jednonohý zločinec, jmenuje se George Bush

Novinky, Jakub Kynčl

Běhat sice dost dobře nedokáže, schovávat se ale umí evidentně skvěle. Kuriózní je, že nikdo ani neví, proč utíkal. Policisté v americkém Orange County nyní hledají Afroameričana George Bushe, kterému se po nehodě podařilo policistům utéct a schovat se tak, že ho nenašli.

Článek

Podivný příběh začal při rutinní silniční kontrole v úterý 14. září, kdy policisté přiměli zpomalit auto, které řídil muž tmavé pleti středního věku, kterého policisté později identifikovali jako George Bushe. Informoval o tom server WFTV.com.

Zastavovaný muž však ujel a následně projížděl velmi nebezpečnou jízdou skrz obytnou oblast. Nakonec se svým autem narazil do sloupu vysokého napětí. Podle svědků policisté automobil pronásledovali a řidič ve stresu málem srazil skupinu dětí čekajících na školní autobus. Na poslední chvíli strhl řízení a narazil do sloupu.

Kriminalisté však tvrdí, že policisté honičku z bezpečnostních důvodů vzdali, když zjistili, že začal řídit jet velmi nebezpečně a ohrožovat tak okolí.

Nenašli ho ani muži zákona na koních

Po nehodě, která přerušila přívod elektrického proudu do přilehlých domů, se Bush údajně z automobilu odplazil a urychleně "odběhl" do lesnaté oblasti. Policisté, kteří byli na místě nehody během několika momentů, ho nedostihli včas a muž se jim v lese úspěšně ztratil.

Později téhož dne se ještě pokusili muže vystopovat policisté na koních, ale bez úspěchu. Bush nyní pobývá na neznámém místě. Policie dodává, že zatím také není jasné, proč jim vůbec začal ujíždět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám