Hlavní obsah

Američanka využila hada ke krádeži auta

Novinky, akr

Neobvyklým způsobem přistoupila v minulých dnech ke krádeži vozu 29letá Američanka Hilmary Moreno-Berriosová ve městě Greenville v Jižní Karolíně. Podle policie požadovala po řidičce vozu SUV klíče a zaútočila na ni dvěma dřevěnými klacky. To však nebylo vše, když řidička odmítla klíče odevzdat, zlodějka po ní hodila živého hada.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zlodějka hodila na řidičku hada a ukradla jí autoVideo: AP

 
Článek

Podle vyjádření policie zůstal had po krádeži v autě, a tak Moreno-Berriosová ujížděla před policisty i se svým zvířecím komplicem.

Zlodějka nakonec s ukradeným vozidlem projela zábrany přichystané kvůli každoročním víkendovým závodům ve skoku o tyči a nabourala. Ženu vzali hned toho večera do nemocnice, kde podstoupila mimo jiné i psychologické vyšetření.

Pak ji však lékaři propustili a momentálně se nachází ve vazbě. Kromě ní nebyl během incidentu nikdo zraněn, dokonce ani had. Podle policie se nejednalo o jedovatý druh, mohli ho proto bezpečně vypustit do volné přírody, konkrétně do lesa nedaleko místa krádeže.

Podle greenvillských úřadů nyní Hilmary Moreno-Berriosová čelí kromě obvinění z krádeže vozidla ještě dalším obviněním z dopravních přestupků: nezastavení po nehodě, nezastavení na příkaz policie, vzdorování zatčení, jízdy na uzavřené silnici a nezodpovědné jízdy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám