Hlavní obsah

Američanka spadla po hlavě do latríny, když se pokoušela vylovit mobil

Chodit s mobilem na toaletu se již dávno stalo klasickým zlozvykem. Jistou Američanku to však stálo pořádně draho. V úterý 19. dubna během výšlapu na Mount Walker ve státě Washington jí mobil spadl do latríny. Když se ho následně pokoušela vylovit, spadla po hlavě za ním.

Foto: Brinnon Fire Department

Hasiči Rubal a Torres po úspěšné a velmi neobvyklé záchraně

Článek

Vysvobodit ženu pomohli až místní hasiči, ti rovněž o celém incidentu informovali. Poté, co ženě spadl telefon, odmontovala prkénko a nejprve se pokoušela telefon vylovit pomocí psího vodítka.

Po několika neúspěšných pokusech se přivázala vodítkem sama, aby se mohla do hlubin latríny více ponořit. To se ukázalo jako politováníhodná chyba. Vodítko nevydrželo a žena se po hlavě zřítila do latríny.

Při krkolomném pádu si naštěstí turistka nepřivodila žádné zranění, příjemný ale rozhodně nebyl. Jak uvedl šéf místních hasičů Tim Manly, zhruba deset až patnáct minut se žena pokoušela dostat z latríny sama. Ani tyto pokusy nebyly úspěšné.

Naštěstí se alespoň shledala se svým mobilním telefonem, a tudíž si mohla přivolat sama pomoc. Hasiči ženu dokázali vytáhnout. „Myslím, že měla dost štěstí. Nemám sice žádnou jinou zkušenost s tímto druhem záchrany, ale vím, že tohle rozhodně není místo, na kterém chcete být,“ uvedl Manly.

Na záchod jen s mobilem. V Praze 6 začaly fungovat moderní kadibudky

Domácí

Žena nebyla zraněná, hasiči ji přesto doporučili návštěvu lékaře. „Žena byla vyzvána, aby vyhledala lékařskou pomoc poté, co byla vystavena lidským výkalům, ale chtěla pouze odejít,“ uvedli hasiči ve svém prohlášení.

Dodali, že poté, co jí byl poskytnut dostatek vody na omytí a náhradní oblečení, žena hasičům poděkovala a vydala se opět na cestu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám