Hlavní obsah

Američanka opět rodila v autě, už podruhé

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bethel

Američanka Christina Schulerová z Ohia se může pyšnit opravdu kuriózní bilancí. Dvě ze svých tří dětí totiž porodila v autě. Její manžel Nathan v obou případech nestačil dojet do porodnice, a ačkoli jel tak rychle, jak jen mohl, jejich syn se chtěl dostat na svět ještě mnohem rychleji.

Článek

„V jednu chvíli nás zastavil i policista a ptal se, jestli nepotřebujeme sanitku. Řekla jsem mu, že ne, ale že už chci být hlavně v nemocnici. Pořád jsme mysleli, že máme ještě dost času, ale zřejmě jsme neměli,“ řekli manželé.

Syn, kterého jeho rodiče zatím ještě nepojmenovali, rozhodně nechtěl čekat 40 minut, než se s ním dostanou do porodnice. Když už bylo dvojici jasné, že se cesta nestihne, rozhodli se pro porod na předním sedadle svého pick-upu. Před třemi lety se jim přitom stalo totéž se synem Ethanem.

„Ani jednou to samozřejmě nebylo v plánu, tentokrát jsme byli dokonce u porodnice ještě blíž, než poprvé. Největší ponaučení je, že pro příště je lepší vyjet dřív, než později,“ dodala se smíchem Christina.

Reklama

Výběr článků

Načítám