Hlavní obsah

Američanka našla v kuchyni třímetrového kajmana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Devětašedesátiletá žena, kterou v noci probudily divné zvuky, našla v kuchyni svého domu na Floridě ohromného třímetrového kajmana. Uvedla to v úterý místní policie.

Foto: Profimedia.cz

Kajman

Článek

Obyvatelka města Pinellas Sandra Frostiová po šokujícím nálezu ihned zavolala linku první pomoci a utekla z domu. Byli přivoláni odborníci z řad ochránců zvířat, kteří kajmana odchytili a odvezli, upřesnila policie v prohlášení.

Podle vyšetřovatelů přišel obří plaz z volné přírody, kde jich ve zdejších bažinách a vodních plochách žije velké množství. Kajman rozbil dveře domu, prošel obývacím pokojem, jídelnou a usadil se v kuchyni, dodala kancelář šerifa.

Reklama

Související témata:

Související články

Krokodýl pokousal opilého potápěče

V Australských vodách vyvázl s pokousanou tváří přiopilý 35letý potápěč. Lékaři mu sešili rány na tváři a kolem levého oka více než čtyřmi desítkami stehů....

Muže postřelili v čelistech krokodýla

Australan Jason Grant měl zvláštní štěstí v neštěstí. Neštěstím bylo to, že skončil v tlamě obrovského krokodýla. Když se ho pokoušel kolega zachránit...

Výběr článků

Načítám