Hlavní obsah

Aligátor albín způsobil pozdvižení v televizním studiu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filadelfie

Plazi patří mezi živočichy, kteří v lidech budí velký respekt. Je v podstatě jedno, jaké velikosti dorostou, málokdo se s nimi dokáže bez obav mazlit. Potvrdili to i moderátoři ranního vysílání televize FOX 29 ve Filadelfii, když je v pátek 13. ledna navštívili dva chovatelé, kteří mají ve sbírce mimo jiné i aligátora albína.

Aligátor albín způsobil v televizním studiu pozdvižení

 
Článek

Joaney Gallagherová a Michael Ralbovsky z putovní vzdělávací organizace Rainforest Reptile Shows dorazili z Bostonu v Massachusetts do Filadelfie v Pensylvánii, aby pozvali diváky místní televize na výstavu domácích mazlíčků.

V rámci upoutávky na víkendovou show vzali do studia několik svých svěřenců. Před kamery vytáhli mláďata ropuch, aligátorů, hada či varana. To nejlepší si ale nechali nakonec.

Se vzácným bílým aligátorem vzbudili ve studiu opravdové pozdvižení. Ralbovsky ho donesl přímo před moderátory, kterým to očividně nebylo příliš příjemné.

Ač se chovatelé snažili zvát na výstavu domácích mazlíčků, je nepochybné, že aligátoři rozhodně nepatří mezi živočichy, které by každý chtěl mít doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám