Hlavní obsah

Aguilerová: Spearsová není přirozená

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kolegyně Britney Spearsová a Christina Aguilerová již poněkolikátě mezi sebou rozdmýchaly nenávist a zlost. Bývalé kamarádky se už nemohou vystát a jedna po druhé perou špinavé prádlo na stránkách časopisu Blender. Zpěvačky, které obě šokovaly vášnivým líbáním s královnou popu Madonnou, si nyní nadávají a navzájem se napadají.

Foto: Sergey Lelyuh, ZČU

Výstavu o holocaustu je možné navštívit do 31. 3., vždy v pracovní dny od 8 do 19 hodin.

Článek

V prosincovém vydání magazínu Blender Aguilerová prohlásila, že jí Britney připadá "jako ztracená holčička, která potřebuje poradit". "Pokaždé, když jsem s ní zkoušela navázat kontakt, byla strašně nervózní a odtažitá," uvedla Christina.

Christina by se ráda líbala, Britney to odmítá

Sokyně Spearsová nenechala na sebe dlouho čekat a už v lednovém čísle Blenderu se na jeho stránkách pomstila, informoval zpravodajský server Ananova. "Nevěřím, že by Christina něco takového o mě řekla," uvedla Britney a dodala, že ztracená je spíše její sokyně. "Když se na večírku ke mně přiblížila, chtěla mě přede všemi políbit přímo na ústa a nacpat mi jazyk až do krku," postěžovala si Spearsová.

.: Christina Aguilerová rozpoutala slovní při s Britney Spearsovou na stránkách časopisu Blender.

"Odpověděla jsem jí ´ráda tě vidím´, a ona opáčila ´nejsi vůči mně přirozená´. Jaká je asi její představa o přirozenosti? Přijít k dívkám a začít je líbat, i když se už dva roky neviděly?" podivila se právem rozčílená Britney.

Reklama

Související témata:

Související články

Aguilerová napadla kolegyni Spearsovou

Zpěvačka Christina Aguilerová má o sobě asi velmi vysoké mínění. Domnívá se, že její talent dalece převyšuje nadání kolegyně Britney Spearsové. Christina...

Výběr článků

Načítám