Hlavní obsah

Agáta Hanychová se dostala na vysokou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Druhá vicemiss ČR 2005 Agáta Hanychová se může radovat. Právě se dozvěděla, že uspěla v přijímacím řízení na vysokou školu. Novinky o tom v úterý informovala Hana Srbová z agentury APK/2.

Článek

Dvacetiletá Agáta Hanychová, dcera herečky Veroniky Žilkové, se stane studentkou Slezské univerzity v Opavě, kde se bude věnovat oboru fotografie.

Hanychová složila začátkem června maturitu, v níž poměrně uspěla. [celá zpráva] Jen z dějin umění dostala čtyřku. Nakonec se však ukázalo, že ani dostatečné ohodnocení Agátě její plány nezhatilo.

Hanychová, která je v současnosti jednou z nejfotografovanějších modelek, tak bude moci ve své budoucí profesi zhodnotit pocit, který nyní dokonale zná - tedy stát modelem.

Agáta se ale v současnosti především připravuje na soutěž Miss Intercontinental, která se koná v Číně. Už ví, jaké šaty a plavky si na klání krasavice poveze. [celá zpráva], [celá zpráva] Do Šanghaje naše reprezentantka odletí 9. července, finále se bude konat 30. července.

Reklama

Související články

Vicemiss Hanychová odmaturovala

Druhá vicemiss soutěže Miss ČR 2005 Agáta Hanychová, dcera herečky Veroniky Žilkové, v pondělí složila zkoušku dospělosti. Maturovala na Škole umění...

OBRAZEM: vicemiss Agáta zkoušela šaty

Dvacetiletá druhá vicemiss České republiky 2005 Agáta Hanychová, dcera herečky Veroniky Žilkové, v pátek zkoušela nové šaty, v nichž bude reprezentovat naši...

Vicemiss Hanychovou Čína neláká

Dvacetiletá Agáta Hanychová, druhá vicemiss ČR 2005 a dcera herečky Veroniky Žilkové, se chystá do Číny. Tam bude reprezentovat naši zemi na soutěži Miss...

Výběr článků

Načítám