Hlavní obsah

Agáta finišuje na Miss Intercontinental

ŠANGHAJ/PRAHA

Třicátý čtvrtý ročník soutěže Miss Intercontinental se blíží ke svému zdárnému konci a všechny kandidátky na vítězství mají teď hodně napilno. Finále klání krásy vyvrcholí v sobotu v čínské Šanghaji. Českou republiku tam reprezentuje druhá vicemiss 2005 Agáta Hanychová.

Článek

V posledních dnech mají dívky stále co na práci. "Celé dny nacvičujeme choreografii, zítra nás čeká generálka," přiblížila denní program na soutěži Agáta Hanychová.

"Režisér  se kromě této soutěže podílel také na režii několika soutěží Miss World a Miss International. V pátek nás čeká rozhovor s porotou a pak velké finále," doplnila česká reprezentantka, která se v sobotu utká se šedesáti dívkami z celého světa.

Nová Miss Intercontinental vyhraje deset tisíc dolarů a dále roční smlouvu na práci v Německu. K dispozici dostane dvoupokojový byt v Kolíně nad Rýnem.

Polovinu, tedy pět tisíc dolarů následně získá dívka, která se umístí na druhém místě, 3000 dolarů soutěžící na třetím místě. Dívky, které se umístí na čtvrté a páté příčce, dostanou každá tisíc dolarů.

Vyhlášeny ale budou i ceny za nejlepší postavu, nejhezčí večerní róbu, nejzajímavější národní kroj a porota také určí nejsympatičtější a nejfotogeničtější kandidátku.

Reklama

Související články

Miss Intercontinental oficiálně odstartovala

Miss Intercontinental 2005 byla v neděli oficiálně zahájena. Českou republiku na soutěži v čínské Šanghaji reprezentuje druhá vicemiss ČR 2005 Agáta Hanychová....

Výběr článků

Načítám