Hlavní obsah

Aby otestovala partnerovu štědrost, vzala na první rande 23 příbuzných

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepěkné překvapení čekalo na devětadvacetiletého muže jménem Liou z čínské provincie Če-ťiang. Zašel si na rande naslepo s nejmenovanou dámou. Když se však objevila v restauraci, s hrůzou zjistil, že si přivedla i 23 svých příbuzných. Muž nakonec z restaurace utekl, když spatřil účet na 19 800 čínských jüanů (zhruba 68 tisíc korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O bizarním rande informoval Tchajčouský večerník. Tomu se svěřil jak pan Liou, tak později i dáma, která nechtěla být jmenována.

Rande naslepo dohodla devětadvacetiletému muži jeho matka, které vadilo, že syn zůstává i ve svém věku stále svobodný. Dohodla tedy společnou večeři, se kterou Liou souhlasil. Jelikož se domníval, že půjde o romantickou večeři ve dvou lidech, ochotně vybranou dámu ujistil, že večeři zaplatí.

Když došlo na samotnou schůzku, údivem mu ale spadla brada. Kromě dámy totiž vstoupila dveřmi do restaurace i početná skupina příbuzných čítající bezmála dva tucty osob.

Pokoušel se uvařit večeři pro manželku, shořela mu celá loď

Koktejl

Žena později uvedla, že si chtěla otestovat, zda je její budoucí partner dostatečně štědrý. Po luxusní večeři plné exotických jídel a drahého alkoholu však ona i její příbuzní zjistili, že nápadník testem neprošel. Ve spěchu bez rozloučení opustil restauraci, když se dozvěděl konečnou výši účtu.

Muž zaplatil alespoň za sebe

Částku 19 800 jüanů (zhruba 68 tisíc korun) musela rodina zaplatit sama. Později se Liou se ženou dohodl, že jí zaplatí svou část účtu.

Příběh vzbudil vášnivé debaty na čínských sociálních sítích. Nutno dodat, že většina stranila v tomto případě muži.

„Muži by měli platit útratu, ale přivést si 23 lidí, to je prostě neakceptovatelné,“ čílil se jeden z komentátorů. „Pokud v sobě našli po rande zalíbení, měl by platit muž. Pokud ne, měli by se rozdělit,“ namítal jiný. V tomto případě je však jasné, že cestu do srdce pana Liou si nenašla ani mladá žena, ani její příbuzní.

Reklama

Výběr článků

Načítám