Hlavní obsah

102letý Němec jezdil bez řidičského průkazu

– HAMBURK

Policisté v německém Hamburku při běžné kontrole odhalili 102letého starce, který za volant usedal, aniž by k řízení měl oprávnění. Zřejmě je nejstarším dopravním delikventem v zemi.

Foto: Alena Kiedroňová

Kdo nevyhledává zrovna smažená jídla, zvolí patrně z jídelníčku něco přírodnějšího. Třeba jelení steak v Restauraci U Bohouše v Karlově.

Článek

Strážníkům se zdálo, že dědovo audi jede příliš pomalu. Když jim stařík s ledovým klidem sdělil svůj věk, byli překvapeni. Poté, co navíc zjistili, že už několik měsíců jezdí bez řidičáku, se už ale nestačili divit.

Chtěl na autobus

Muž se bránil tím, že za volant usedl z nutnosti - špatně se mu chodí a autem se chtěl jen dopravit na nejbližší autobusovou zastávku.

Rovněž dodal, že řidičák získal před 81 lety. Nevzdal se jej dobrovolně, ale odebraly mu ho úřady. Policisté se však umluvit nenechali. Staroušek nyní čelí obvinění z řízení bez oprávnění.

Reklama

Související články

Celý život jezdil bez řidičského průkazu

Čtyřiasedmdesátiletý obyvatel Dánska doslova ohromil policejní příslušníky, kteří při běžné prohlídce odhalili, že nikdy nevlastnil řidičské oprávnění....

Dostal pokutu za neupoutaného psa v autě

Německý řidič dostal pokutu za to, že v autě vezl psa, jemuž nenasadil bezpečnostní pás. Čtyřnohý miláček Bobbie v klidu odpočíval na zadním sedadle, když...

Vozila v autě tělo své mrtvé matky

Floridský úřad šerifa se v současnosti zabývá případem ženy, která po několik dnů vozila vlastní mrtvou matku ve fázi rozkladu na předním sedadle ve svém voze....

Výběr článků

Načítám