Hlavní obsah

Vozila v autě tělo své mrtvé matky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Floridský úřad šerifa se v současnosti zabývá případem ženy, která po několik dnů vozila vlastní mrtvou matku ve fázi rozkladu na předním sedadle ve svém voze. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Julie Burša Wondrová
Článek

Klienti obchodu Wal-Mart v Palm Cost si stěžovali na nepříjemný zápach, který se linul ze zaparkovaného vozidla. V něm policisté při prohlídce našli již bezvládné tělo Melby Doshierové z Oklahomy.

Její dcera Alicia byla zároveň přistižena, jak bloumá po okolí obchodu třináct hodin poté, co auto na inkriminovaném místě zaparkovala.  

Pohnutky nevysvětlila

Policisté upřesnili, že ji krátce vyslechli a pak odvezli do nemocnice, kde se Alicia podrobila psychiatrickému vyšetření.

Podle deníku Orlando Sentinel není zatím zcela jasné, proč žena vozila zesnulou matku po dobu několika dní. Policisté neznají odpověď ani na otázku, kdy přesně opustila svůj dům a vydala se na cestu s mrtvolou.

Reklama

Související témata:

Související články

Nosorožec si samici spletl s autem turistů

Skupinka návštěvníků britské zoologické zahrady zažila šok svého života. Na jejich vůz se totiž znenadání vrhnul dvoutunový nosorožec, který si na autě chtěl...

Celý život jezdil bez řidičského průkazu

Čtyřiasedmdesátiletý obyvatel Dánska doslova ohromil policejní příslušníky, kteří při běžné prohlídce odhalili, že nikdy nevlastnil řidičské oprávnění....

Výběr článků

Načítám