Hlavní obsah

Volbu prezidenta sledovalo nejvíce lidí na Novinkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Třetí volbu prezidenta republiky, ze které vzešel vítězně kandidát opoziční ODS Václav Klaus, sledovalo v pátek podle údajů iAuditu nejvíce lidí na on-line magazínu deníku Právo a portálu Seznam Novinky.cz.

Foto: Martina Žáčková

Maškarní lyžovačka na sjezdovce Horal.

Článek

Volba nové hlavy státu přivedla na server Novinky celkem 142 744 unikátních návštěvníků a vynesla tento zpravodajský server na druhé místo sledovaných serverů iAuditem, přičemž čistě zpravodajská část vykázala návštěvnost přes 131 tisíc lidí. První pozice již tradičně patřila portálu Seznam, který navštívilo přes 408 tisíc lidí.

Na třetím místě se umístil server iDnes, který celkově navštívilo o 242 lidí méně a ve zpravodajské části dokonce o 30 tisíc návštěvníků méně než Novinky. Poprvé od svého vzniku tak Novinky svého největšího rivala porazily. Na dalších pozicích se s odstupem umístily Centrum a Atlas.

Z hlediska zpravodajských serverů skončil na třetím místě server Lidovky (ten je však v iAuditu veden pod serverem iDnes), který navštívilo přes 17 tisíc lidí. Necelých 12 tisíc unikátních návštěvníků stačilo na bramborovou příčku zpravodajskému serveru iHned.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám