Hlavní obsah

Unikátní pohled na Masarykův okruh v Brně

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Doslova krok za krokem si lidé odkudkoliv na světě mohou projít Masarykův okruh v Brně. Dějiště slavné Grand Prix České republiky je totiž od pondělka přístupné na portálu Mapy.cz prostřednictvím funkce Seznam.cz Panorama. Ta nabízí uživatelům širokoúhlý pohled na různá místa v Česku.

Foto: Seznam.cz

Masarykův okruh na Seznam.cz Panorama

Článek

„Nejen návštěvníci okruhu si tak mohou projet závodní dráhu, nahlédnout do zázemí okruhu i na tribuny, odkud budou fanoušci v půlce srpna sledovat souboje nejlepších motocyklových jezdců světa při závodu MotoGP,“ uvedl Petr Hofman, produktový manažer Mapy.cz.

Vyzkoušet režim Panorama je možné přímo na úvodní stránce serveru Mapy.cz. Stačí v levém horním roku kliknout na ikonku oka a vybrat přesnou lokalitu na mapě, kterou chcete zobrazit.

„Mapy.cz přinášejí užitečný lokální obsah a stále pracují na jeho rozšiřování. Pro Seznam.cz Panorama máme kromě běžných silnic a ulic naplánováno snímkování neobvyklých, zajímavých či běžně ne zcela dostupných míst. Jsme rádi, že jedním z prvních je právě Masarykův okruh. Brzy přineseme další místa, na která se jen tak nedostanete,“ doplnil Martin Fuks, produktový manažer senior, který má službu Mapy.cz na starosti.

Zmapování zajímavých míst přitom nemá být pouhou kuriozitou. Například nová virtuální procházka po Masarykově okruhu umožní návštěvníkům lépe se zorientovat v areálu. „Pro nás jsou nejcennější snímky všech přístupových cest na tribuny a mezi nimi. Po zveřejnění okamžitě zapracujeme odkazy na Mapy.cz do informací na webu závodu www.czechgp.com. Fanoušci si tak budou moci projít cestu z parkoviště na tribunu už doma při plánování víkendu. Věříme, že jim to ušetří spoustu zbytečných kroků a akci si ještě víc užijí,“ pochvaluje si marketingový ředitel Automotodromu Brno Michal Klouda.

Foto: Seznam.cz

Speciálně upravené auto společnosti Seznam.cz fotí Masarykův okruh v Brně

Zajímavé je také to, že fanoušci na Mapy.cz naleznou také výhled z jednotlivých tribun na dráhu, což by mělo divákům usnadnit rozhodnutí, odkud budou závody sledovat. „Je to pro nás velmi důležité, protože žádná naše vstupenka není jen na jedno místo. I s tou obyčejnou mohou lidé volně procházet mezi čtyřmi přírodními tribunami. Když se budou moci předem připravit, věřím, že této možnosti budou využívat ještě víc,“ doplnil Klouda.

Na Masarykově okruhu v Brně se Grand Prix České republiky jede od 14. do 16. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám