Hlavní obsah

Kde nakoupit nejlevněji? Mobilní aplikace Kupi.cz poradí i v obchodech

Novinky, mif

Srovnávat ceny potravin bude díky nové verzi mobilní aplikace Kupi.cz daleko jednodušší. Postačí jen přijít do obchodu, naskenovat čárový kód konkrétního produktu a během pár sekund se uživatel dozví, zda je zboží někde aktuálně v akci a kde je možné ho koupit nejvýhodněji. Díky tomu se lidé mohou vyvarovat nákupu předražených potravin.

Foto: kupi.cz

Aplikace Kupi.cz

Článek

Skenovat čárové kódy není nutné pouze v obchodě, ale klidně i v pohodlí domova. Pokud lidem budou docházet například cereálie, snadno zjistí, kde je aktuálně koupí nejlevněji. Podobně to funguje pochopitelně i s dalšími potravinami.

Šikovné je také to, že prostřednictvím čárového kódu lidé kromě nejnižší ceny získají podrobné informace o složení a dozvědí se, zda je vhodný pro celiaky nebo diabetiky. „Zákazníci dostanou informaci, zda je produkt vhodný pro zdravé stravování. Vychytávku ocení ale hlavně ti, kteří mají nějaké omezení při příjmu potravy nebo striktní dietu, a musí si tak bedlivě hlídat složení svého jídla,“ prohlásil Petr Miklík, analytik retailových cen Kupi.cz.

Slevy v čase koronaviru. Ubylo akcí na konzervy, přibylo na alkohol

Koronavirus

Podle něj je tato vychytávka dobrou pomůckou i pro všechny, kdo si pečlivě hlídají jídelníček. „Ocení ji i ti, kdo rádi nakupují své oblíbené značky a trvanlivější produkty, které konzumují v průběhu celého roku a ve větším množství,“ doplnil Miklík.

Vhod přijde také to, že aplikace Kupi.cz umožňuje vytváření nákupních seznamů. „Uživatelé v ní mohou využívat také praktickou možnost nahrání věrnostních karet. Ty jsou v aplikaci přehledně řazeny podle oblíbenosti, takže je není nutné mít fyzicky u sebe,“ konstatoval analytik Kupi.cz.

Novou verzi aplikace Kupi.cz mohou lidé stahovat pro operační systémy iOS a Android. K dispozici je také pro telefony Huawei prostřednictvím AppGallery. Detailnější informace naleznete na stránkách Kupi.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám