Hlavní obsah

Chytré Nokie s Windows budou používat vyhledávání od Seznamu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci lokalizace svých prvních telefonů s Windows oslovila společnost Nokia firmu Seznam.cz, aby telefonu dodala vyhledávání. Novinky s označením Lumia 710 a 800 se v českých obchodech začnou prodávat prvního února.

Článek

„Seznam.cz využil nabídky společností Nokia a Microsoft a všichni čeští uživatelé budou od února v telefonech Nokia Lumia 710 nebo 800 používat hledání Seznam.cz," uvedl Ivan Mikula, manažer produktového týmu Smobil.

Podle něj se lidé mohou navíc těšit na vylepšené hledání, které již v pondělí nahradí čtyři roky starou verzi. "Tato upravená mobilní stránka byla vyvíjena speciálně pro Windows Phone 7 a byla realizována na nových mobilních komponentách, aby co nejvíce vyhovovala telefonům s dotykovým displejem,“ konstatoval Mikula.

Foto: Novinky

Mapy.cz pro Windows Phone

S platformou Windows Phone 7 nespolupracuje Seznam poprvé, už loni v září představil novou verzi své aplikace Mapy.cz, která pracuje právě pod tímto operačním systémem. „Mapy.cz ve Windows Market Place je doposud jedinou českou mapovou aplikací, která umí i navigovat,“ dodal manažer produktového týmu Smobil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám