Hlavní obsah

Seznam.cz začal odpočítávat spuštění Poslední chybějící služby

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednička na českém internetu Seznam.cz připravuje pro své uživatele novou službu. Podle mluvčí portálu Ireny Zatloukalové se bude jednat o Poslední chybějící službu, která bude doplňovat oblíbené Mapy.cz, Firmy.cz, Zboží.cz a další služby z portfolia Seznamu. Podle odpočítávání, které Seznam zveřejnil na svých internetových stránkách, by nová služba měla být spuštěna začátkem října.

Foto: Novinky

Odpočítávání Seznamu do spuštění Poslední chybějící služby.

Článek

„Množí se otázky, zda Seznam.cz opravdu pracuje na spuštění Poslední chybějící služby. Je tomu opravdu tak. Seznam.cz ve spolupráci s významným, ryze českým partnerem připravuje na začátek září představení poslední služby, která chybí v jeho portfoliu,“ uvedla Zatloukalová.

„Nyní jsou v plném proudu přípravy dokončení Poslední chybějící služby. Její uvedení na trh je možné očekávat začátkem října,“ dodala.

Žádné bližší informace mluvčí Seznamu neprozradila. Ve středu odpočítávání ukazovalo do spuštění Poslední chybějící služby jeden měsíc a 15 dní. Odpočítávání můžete sledovat na stránkách Seznamu (zde).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám